6 vastausta artikkeliin ”Elän, melkein

 1. Haii! Long time no.. see? Tai jotain hehe. Mut oli mul’ asiaakin nimittäin kyselit, että mitä livestreamia haluaisi porukat nähdä, ja mulla jäi sillon joskus välistä se Alien Isolation striimi. Joten joku kauhupeli tai sellanen olis kiva. Muistaakseni sanoit, ettet tykkää kauhupeleistä kovinkaan mutta täs oli nyt tällanen idea anyway. Keep being awesome ja tsemppiä opintoihin. I believe in you! :3

  • Aaaaa hei taas pieni ystävä!! :D Joo siis! Miulla ei oo Alienia enää käsillä mut muita pelejä kyllä löytyy, että ei luulis koituvan ongelmaksi! Pittää katella! Saattaa olla että kaivan jopa Slenderin esiin, ja tapan itteni sydänkohtauksella……

   Ja kiitos!! ;v; Kyllä tää tästä, tää on vaa tää tottuminen tähä ihan järkyttävään tekemisen tahtiin joka trippaa minnuu viä tässä vaiheessa, mut kyllä se täst vähitellen!!

 2. Haa, olet siellä jossain! Mietinkin juuri, missä menet nykyään, onneksi pidät blogia niinei tarvitse henkilökohtaisesti tulla kyselemään.
  Tulin tähän kommentoimaan lusikoista. Emu esitteli minulle lusikkateorian viime viikolla ja nyt koko ajan mietin, miten rajoitetusti itselläni on lusikoita. Ne ei vaan riitä iltaisin, jos on päivällä menoa!
  Lusikoilla on kyllä helppo selittää omaa jaksamista.

 3. Pyydän anteeksi että en somevammaisuuttani voi muualla ehdottaa kuin täällä. Mikä tahansa peli käy, mutta Slender olisi mahtava :D

 4. Yay, toi Life is Strange vaikutti oikeinkin mukavalta peliltä. Ja kun kysyit niitä kauhupelisuosituksia niin täytyy tunnustaa, että en ole mikään kauhupeliasiantuntija vaikka kauhuleffat ja kaikki paranormaalijutut ynnä muut onkin lähellä sydäntä, mutta niin.. Joku Silent Hill:eistä vois olla sellanen kokeiltava. En kyllä tiedä että mihin kohti se tolla pelottavuusasteikolla asettuisi mutta tuli ekana mieleen.

  Ja asiasta kolmanteen: huu, kuulinko mainittavan Hannibalin? Nyt oon vasta kattomassa sitä ja kolmas kausi (eli viimenen nyyh :( ) menossa. En yleensä tykkää shipata ketään tai mitään (paitsi itseäni höhö) mutta Hannigram on aika otp. Parasta ikinä oli kun ISÄNI kerran mainitsi katsoessamme sarjaa jotain Hannigramista :’D silleen että se on niin selvää, että tollanen äijäkin näkee mikä on homman nimi. Haha.

  Kivasti spämmin tätä yhtä postaustasi :,3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *