Joulu ja ruokaa ja kaikkea muuta

 

Päivittämistä ei oo tehty helpoksi miulle, kun täällä ei oo kuvanmuokkausohjelmia eikä nää helvetin sivut haluu pysyä oikein päin vaikka käänsin ne vissiin kolmella eri ohjelmalla (sarjisblogien oma mukaanlukien). Ehkä ne ny ois silti oikeinpäin.

Enigeis, ei kuvanmuokkausohjelmia joten tällä kertaa päivitämme vamosti kameraa käyttäen. Hyvää Joulua hei.

Tein lihapullia ensimmäistä kertaa elämässäni; Maistuivat paremmille kuin miltä näyttävät. Silti, eivät olleet täydellisiä. Hion tätä taitoa vielä.Quesadilloja! Kokkailtiin Jattiksen kanssa. Ihan pirun hyviä ovat btw, suosittelen. Resepti tän linkin takaa, tosin me vähän muunneltiin kyseistä reseptiä. Ja dippailtiin niitä valkosipulidippiin.Ensimmäinen chai latteni! N7 mukissa. Hyvää oli. Sain riivittyä itsestäni inspiraatiota tän avulla.
Vilma teki miulle laten! Kauniiseen kuppiinki vielä.
Nää ostettiin kyllä oikeesti Lidlistä: Jotku ihme omenaleivokset + vaniljajäätelö. Ihan jees oli.Löysin suklaaomenan joulumarkkinoilta! Pääsin vihdoin maistaan tätäki ihmettä.Synttäripöytäni:

Ja sit oli perinteinen jouluateria eilen:KOSKA ELÄMÄNI ON SUSHIAVinski on derpMitä muuta? No hehkutan ny lahjojani tännekki:

Joo, ei muuta. Palaan Tampereelle uudeksivuodeksi, sikälimikäli että jotakuta kiinnostaa.

Adios, darlings! Päivityksiä ahkerammin varmaan taas ensvuoden puolella.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *